Klaus nu ook samen te boeken met DJ.              


Vanaf heden bestaat er ook een mogelijkheid om Klaus te boeken met een DJ. Dit om de sfeer nog meer te verhogen en om nog beter en sneller de wensen van het publiek te vervullen. Het is voor mij als zanger onmogelijk om alle liedjes in mijn repertoire te hebben en zeker de nieuwste songs vallen niet mee!

Daarnaast wordt er ook nog wel eens anderstalige muziek aangevraagd en dat heb ik gewoon niet. Het is voor mij ook onbegonnen werk om dat allemaal aan te schaffen en te downloaden, want daarna moet je het ook allemaal ordenen en snel terug kunnen vinden. Omdat dit toch iets van de laatste tijd is heb ik besloten om een samenwerking aan te gaan met DJ Harrie van Hoorn.

Harrie was al geregeld mijn geluidsman en had mijn apparatuur eigenlijk al in onderhoud, dus was deze stap niet zo moeilijk. Waar Harrie veel ervaring heeft opgedaan bij bijvoorbeeld Op Rikodais is dit een goede keus!

De apparatuur is inmiddels aangeschaft en er wordt nu gerepeteerd en geprobeerd hoe alles werkt. In de toekomst wordt er waarschijnlijk nog een beetje uitgebouwd en geinvestreerd maar plannen voor een echte Drive in Discotheek die zijn er niet.

Daarvoor kun je weer terecht bij mijn kameraadje Hilbrand Buurma van “Unlimited “ Drive in Show, deze vind je bij mijn Links . Ook genoten jullie in het verleden wel eens van de mooie stem van Mandy Nijboer uit Ten Boer die dan tijdens een van mijn optredens mee ging om ervaring op te doen.

Dit heeft Mandy geen windeieren gelegd want zij is nu de zangeres van de opnieuw geformeerde Jukebox Band. Deze band is hier wel bekend en de drummer van deze band is niemand minder dan mijn goede kameraad en eerste geluidsman Harry Knipper.

Aan deze man heb ik veel te danken en hoop ook dat wij in de toekomst veel voor elkaar kunnen betekenen. Zo, voor eerst weer deze Update, voor verdere informatie kunt u mij bellen of mailen via contact op deze site !

Tevens kun je vriendje met mij worden op Facebook en mij volgen op Twitter.

Muzikale groet Klaus